Уроци по пиано

Изкуството ни обединява и ни дава доза свеж полъх, във времена, в които имаме все повече нужда от позитивни стимули и преживявания. То е, което обогатява сетивността ни, и разтваря съзнанието ни. То е, което ни извежда над битовизма и освобождава от натрупаното в ежедневието напрежение. То ни пренася в други, фантастични и красиви светове.

С най-чистата енергия, която ни дават децата, колектива на читалище Д. Динев ви поздравява с техните изпълнения, записани в процес на работата им в клас и у дома. Горди сме, че по време на извънредните обстоятелства, нашите ученици не само не загубиха ентусиазъм, а дори работят с още повече плам от преди! Времето прекарано вкъщи, вместо в игри навън бе най-артистично оползотворено с онлайн уроци и самостоятелна работа. Децата посветиха енергията и желанието си, радвайки родители и приятели с хубава музика, подобрявайки уменията си на инструмента и черпейки нови знания.

Зимно слънце - стихотворения за деца

Галина Божилова – родена в гр. София. От възможностите за образование, избира специалност- библиотекознание /да е по близо до книгите/. Има издадени 6 книги: две с разкази, две документални и две детски. Член е на Съюза на писателите и Съюза на българските журналисти. Сега е  библиотекар в НЧ „Димитър Динев 1937“. Книгите и за деца са написани с чувството, че писателя възпитава на красота и доброта, подарява умно и радостно детство. А радостното детство, дава сили и за радостно бъдеще!

Книгата може да изтеглите от тук.

Промяна на датата на „Музика без граници“ 2020

Уважаеми участници, преподаватели и родители,

във връзка с предприетите забранителни мерки за провеждане на публични културни мероприятия, Ви информираме, че IX Националния фестивал конкурс „Музика без граници“ се отлага. Същият  ще се проведе на 25.04.2020г.

Заявки  се приемат до 12.04.2020г.

Благодарим за разбирането.

От организаторите
 

 

За Новата учебна 2019/2020

За Новата учебна 2019/2020  читалище "Димитър Динев 1937" предлага обучение по английски език и обучение в школи по изкуствата: танцова школа, музикална школа и рисуване - Арт школа "ЕЛЕНИТА".

Заповядайте на  16.09.2019г. в 14ч. за среща с преподавателите в читалището.

Страница 1 от 21

You are here Новини