Пролетна изложба на Арт школа „ЕЛЕНИТА”

На 20.03.2014г. в галерията на ЕС на ул. „Раковска” 124 се проведе традиционната пролетна изложба на Арт школа „ЕЛЕНИТА” при НЧ „Димитър Динев 1937” гр. София. Показани са 76 картини на децата от школата с ръководител госпожа Пенка Стоянова.

Директорката на центъра госпожа Мария Герганова със задоволство сподели, че за поредна година са домакини на това радостно събитие.

Всички картини с размер 35/30 са поставени в цветни рамки, които допълват красотата на детските творби. Изпълнени са с различни техники и материали.Изложени са на специални пана, които позволяват нов начин на подреждане на изложбата.

Всички гости, родители и деца се радват на новата придобивка. В рамките на един месец, т.е. до 20.04.2014г. всички желаещи могат да я посетят. Ръководителката на школата госпожа Пенка Стоянова поздрави гостите и децата. Пожела на всички здраве и нови творчески успехи. Децата получиха подаръци от госпожа Герганова. Тя ги зарадва и с новината, че през сървър техните рисунки ще се гледат и в цяла Европа.

You are here Изобразително изкуство Пролетна изложба на Арт школа „ЕЛЕНИТА”