ТФ "Партньори"

Здравейте,
От името на ТФ "Партньори" бих искала да Ви благодаря за организацията, за това, че ни събирате и имаме повод да се видим и насладим на красотата и богатството на българския фолклор!

За нас любовта към танца, доброто настроение, емоцията и насладата са над всичко, а Вие, със своите усилия в организацията допринасяте за всичко това. Вие създавате контакти, приятелства и давате тласък и енергия на българското фолклорно възраждане!

Аз лично много съм се занимавала и продължавам да се занимавам с организационна дейност, и искам лично да Ви поздравя за ПЕРФЕКТНАТА организация! Аз мога да го видя и оценя и знам колко усилия Ви е струвало всичко това! На онези, които отправят критики по повод организацията, мога да пожелая да направят по-добре организиран от Вашия фестивал и когато го направят в мащаба, в който работите Вие, всички ще ги аплодираме за постижението. Не Ви лаская, но искам да знаете, че повечето хора забелязват вашия труд и го оценяват! Благодарим Ви за всичко това и за любовта, с която го правите!

На второ място искам да се извиня за това, че сякаш нашата група разбуни духовете и предизвика недоволство и разочарование у някои участници. Нашата цел никога не е била да създаваме напрежение и раздори, но и ние не носим отговорност за избора на журито, можем само да се радваме, че с нещо сме наклонили везните в наша полза! Ние много усилено и целенасочено се готвихме за фестивала, вложихме много любов и емоция в изпълнението и го направихме с желанието да бъдем част от този прекрасен празник! Ние винаги играем за публиката, за собственото си удоволствие и на последно място за журито. Жалко, че чуваме и виждаме подобни коментари във форумите, но това не бива да ни кара да се отказваме от любовта и магията на българския танц. Във всеки конкурс има победители и разочаровани и може би трябва да го приемем за нормално. Надявам се в следващите издания да бъдем повече обичащи и по-малко критикуващи!

От името на цялата формация, и лично от свое име, Ви пожелавам много здраве, много лични и професионални успехи и много кураж, за да продължавате все напред и нагоре, защото без Вашите усилия, този прекрасен празник на българския фолклор, който накара залата да се пука по шевовете, нямаше да го има!

Изпращаме нашата безгранична любов към всички любители на българския фолклор!
Поздрави и до нови срещи!

Веска Миланова, ТФ "Партньори"

You are here Хоро се вие, извива ТФ "Партньори"