Грамота

С благодарност към Съюза на народните читалища за високата оценка.

Весели празници!

Малките пианисти от НЧ "Димитър Динев 1937" с преподавател Христина Гитева
Ви пожелават Весела и Щастлива Коледа!

За добро настроение през коледните празници в компанията на учениците по китара при НЧ "Димитър Динев 1937"с ръководител Даниел Найденов

Поздравителен адрес

По случай 60 годишният юбилей на г-жа Галина Божилова - библиотекар при НЧ " Димитър Динев 1937", заслужена награда.
Когато желаната професия стане красива реалност.

Добре дошли

Приветстваме с добре дошли всички наши малки и големи ученици, с пожелание за успешен старт през новата учебна година. Нека смело продължаваме напред с артистизъм и творчество, да откриваме нови хоризонти заедно, потапяйки се  в магията на музиката и танца.                                    
През новата учебна година НЧ „Димитър Динев 1937“ предлага следните дейности.

Музикална школа – пиано и синтезатор, преподаватели: Калина Николова и Христина Гитева, китара- преподавател: Даниел Найденов, цигулка-  преподавател: Дарина Бейкова, солфеж- Калина Николова.

Езикова школа – английски език, преподавател: Росица Найденова.

Школа по изкуства – български народни танци ТФ „Усмивчици“, „Усмивки“ и „Фолк Палитра“ преподаватели: Ева Делинешева и Станислава Ленкова, стилизиран фолклор и танци на народите: Мирослав Димитров.

Изобразително изкуство – Арт школа „Еленита“, преподавател: Пенка Стоянова.

Екипът на НЧ „Димитър Динев 1937“вярва, че ще допринесе децата да израснат знаещи и успяващи българи!
 

 

 

 

 

 

 

Уроци по пиано

Изкуството ни обединява и ни дава доза свеж полъх, във времена, в които имаме все повече нужда от позитивни стимули и преживявания. То е, което обогатява сетивността ни, и разтваря съзнанието ни. То е, което ни извежда над битовизма и освобождава от натрупаното в ежедневието напрежение. То ни пренася в други, фантастични и красиви светове.

С най-чистата енергия, която ни дават децата, колектива на читалище Д. Динев ви поздравява с техните изпълнения, записани в процес на работата им в клас и у дома. Горди сме, че по време на извънредните обстоятелства, нашите ученици не само не загубиха ентусиазъм, а дори работят с още повече плам от преди! Времето прекарано вкъщи, вместо в игри навън бе най-артистично оползотворено с онлайн уроци и самостоятелна работа. Децата посветиха енергията и желанието си, радвайки родители и приятели с хубава музика, подобрявайки уменията си на инструмента и черпейки нови знания.

Страница 1 от 22

You are here Новини